RING OSS -

Mäklare Skaraborg

RING OSS -

Mäklare

Vi är din lokala mäklare i Skövde, Lidköping, Falköping och Skara.

Hur spännande projektet med att sälja sin bostad än är så är det också mycket att tänka på för att det skall bli en lyckad bostadsaffär. Intresset för bostaden påverkas väldigt mycket av objektbeskrivningen och presentationen. Den skall vara informativ, säljande och inbjudande! Våra mäklare i Skaraborg har lång erfarenhet av bostadsförsäljningar och erbjuder heltäckande mäklartjänster så ni slipper tänka på grundarbetet och kan fokusera på annat.

Är ni redo att ta steget in i försäljningsprocessen med våra energiska och duktiga mäklare i Skaraborg? Vi finns här för er i Skövde, Falköping, Lidköping, Skara, Mariestad, Tidaholm och TibroTa kontakt med våra mäklare i Skaraborg för en kostnadsfri värdering så tar vi det därifrån!

Sälja bostad i Skaraborg

Planerar ni att sälja er bostad i Skaraborgsregionen? Hos oss får ni hjälp av engagerade, kunniga och drivande mäklare som alltid ser till att möta kundens specifika förutsättningar, krav och förväntningar på slutpriset. Med vår erfarenhet inom branschen och många nöjda kunder i bagaget vet vi vad som skall till för att kunden skall uppleva bostadsaffären som smidig. Personligt engagemang, ödmjukhet och noggranna förberedelse är grunden för en lyckad försäljning och affär.

Våra mäklare i Skaraborg värderar och förmedlar alla typer av bostäder för privatpersoner och företag. Vår heltäckande mäklartjänst omfattar bostadstyper som bostadsrätter, fritidshus, villor, gårdar och tomter.

Försäljningsprocessen med mäklare i Skaraborg

Varje bostadsförsäljning börjar med en värdering av bostaden. Ni ringer till oss och vi kommer på besök hos er för att tillsammans gå igenom bostaden. Om det är en villa eller fritidshus så ingår även en genomgång av utegården, bakgården och området runt fastigheten.

Visningsklar

Ett bostadsbyte i form av en försäljning innebär oftast att man skall köpa ny bostad. Genom att erbjuda tjänsten visningsklar hjälper vi er med allt av förberedelser och det praktiska arbetet under tiden som ni letar efter nytt boende. Vi kommer igång med försäljningsprocessen så fort ni känner er klara för det!

Förberedelser

Innan vi annonserar er fastighet är det viktigt att vi får veta allt. Att ge en noggrann beskrivning och korrekt information av bostaden gör affären både trygg och smidig. Om bostaden har fel eller skador bör de åtgärdas för att inte påverka priset på bostaden negativt. Våra mäklare i Skaraborg vill veta så mycket som möjligt om ditt boende för att attrahera spekulanter. 

Fotografering

Ju bättre bilder, inredning och presentation av bostaden desto större är chansen att locka fler intressenter! Vi har även möjlighet att erbjuda drönarbilder. Våra mäklare i Skaraborg ger också råd och tips vid styling och inredning inför fotograferingen av bostaden, om man önskar det. 

Marknadsföring

Presentationen och synligheten är a och o för att attrahera intressenter och väcka intresset för fastigheten som skall säljas. Vi använder vår hemsida, Instagram och Facebooksida för marknadsföring av alla bostäder. Våran populära Facebooksida med över 5000 följare gör att vi har stor exponering för bostäder över hela länet. Tack vare vår Facebooksida och inriktade marknadsföring drar vi till oss fler besökare än via Hemnet. I kombination med våra sidor och sociala kanaler använder vi även Hemnet och Booli för annonsering vid försäljning. 

Visning

Våra mäklare i Skaraborg är lyhörda och pålästa i sitt bemötande av intressenter vid en visning. Vi är också måna om att aktivt följa upp alla intressenter och besvara de frågor som kan uppstå efter en visning.

Kontrakt och tillträde

När säljare och köpare kommer överens om slutpriset på bostaden är det dags att signera kontrakt. Tillträdet är normalt tre månader efter påskrivning av kontraktet men kan också anpassas efter avtal mellan säljare och köpare.

Ju bättre bilder, styling och presentation av bostaden bäste större chans för att locka till intressenter! Vår fotograf Alexander ger också råd inför fotograferingen av bostaden.