RING OSS -

Mäklare Skaraborg

RING OSS -

Om Oss

Vi lägger energi på förmedling av bostäder i Skaraborg.

Letar ni efter en mäklare inom Skaraborgsregionen? Då har ni kommit rätt! Våra mäklare i Skaraborg och mäklarbyrån Bratting Mäklare har sitt huvudkontor i Skövde, men är även verksamma med bostadsförsäljning i Falköping, Lidköping, Skara, Mariestad, Tidaholm och Tibro. Våra mäklare i Skaraborg bistår privatpersoner och företag som vill sälja sina lägenheter, villor, gårdar, fritidshus, tomter och gårdar. Alla våra fastigheter är fotade och visningsklara. 

Vill ni boka en kostnadsfri värdering och rådgivning med våra mäklare i Skaraborg? Kontakta oss via telefon, mail eller genom att fylla i kontaktformuläret så återkommer vi snarast!

En driven och engagerad mäklare i Skaraborg

Om man ska vara ärlig så kan försäljningsprocesserna inom mäklarbranschen se väldigt lika ut. Oftast följer en liknande process men den avgörande skillnaden är drivet och engagemanget hos mäklarna. En duktig och erfaren fastighetsmäklare vet exakt vad som är viktigt för att ni ska uppleva affären som smidig och trygg.

Vi vill vara mäklare i Skaraborg som lägger energi på förmedling av bostäder och att ta beslut gällande vad vi tycker är bäst för våra kunder. Våra mäklare i Skaraborg går all-in för att få till en botadsaffär i toppklass!  Något som våra referenser och rekommendationer vittnar om att vi lyckas med!

Lilla byrån med det stora engagemanget 

Vi är ett litet mäklarteam men med stort driv, engagemang och kunskap inom branschen. När ni kontaktar våra mäklare i Skaraborg får ni alltid ett personligt bemötande! 

Maria Bratting - Registrerad och erfaren fastighetsmäklare sedan 2007.

Emma Käll - Mäklarassistent

Alexander Arnholm - Fotograf. Har bland annat arbetat för Björn Borg, Koenigsegg, Solstickan och Hertz.

    Maria Bratting är registrerad mäklare i Skaraborg.                  Emma Käll är mäklarassistent.                  Alexander Arnholm är vår fotograf.   
    Maria Bratting                                        Emma Käll                                                Alexander Arnholm

Verifierad mäklare i Skaraborg

Som en lokal och fristående mäklarbyrå med långvarig kompetens inom mäklarbranschen är våra mäklare i Skaraborg veriferade hos Hittamäklare och Mäklarofferter. Vi är även medlem i branschorganisationen Mäklarsamfundet, något som styrker vår kompetens och kunskap inom branschen.

                Vi är medlem i Mäklarsamfundet.            Vi är verifierade hos "mäklarofferter".         Vi är verifierade hos ”hittamäklare”.

 

 

Bästa mäklaren! Hur nöjd som helst och kan varmt rekommendera.
Säljare på Övregårdsvägen 16
21 jan 2021